Etäterapia

Therabit Ky tarjoaa  psykoterapiaa (musiikkiterapia) myös etäterapiana Itä-Suomen alueelle. Kelalta tai sote-kuntayhtymiltä on hyvin vaikeaa ja valitettavan usein jopa mahdotonta saada maksusitoumus. Etäterapiapalvelu on tarjolla kaikille niille asiakkaille, joiden maksusitoumuksen antaja on sopimuksen perusteella sallinut etäterapian käytön. Kela on jo tehnyt tämän. Lisäksi etäterapia tarjoaa itse maksaville asiakkaille mahdollisuuden päästä terapiaan nopeasti ilman lääkärin lähetetettä ja ilman Kelan tai sote-kuntayhtymän maksusitoumusta. 45 minuuttia kestävän etäterapia-ajan hinta itse maksaville asiakkaille on 75 euroa. Koska kyseessä on terveydenhuollon palvelu, hinta on arvonlisäveroton.

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, jonka kaikki kentät on täytettävä. Mikäli yhteydenotto ei johda terapiasuhteen syntymiseen, lomakkeella annetut tiedot hävitetään.

Yhteydenottolomakkeen lähettämisen jälkeen terapeutti ottaa sinuun  yhteyttä ja sopii ajanvarauksesta. Sinun tulee maksaa kukin sovittu terapiatunti etukäteen Therabit Ky:n verkkokaupassa viimeistään 24 tuntia ennen sovitun terapiatunnin alkua. Huom! verkkokauppa ei ole vielä avoinna johtuen siitä, että maksunvälityspalvelun myynti ei ole vielä vastannut yhteydenottopyyntööni. Siihen asti maksutavat sovitaan erikseen.  Maksamisen jälkeen saat ohjeet, joiden avulla voit kirjautua palveluun, jossa terapiatunti pidetään sovittuna ajankohtana videoneuvotteluyhteyden kautta. Teknisesti etäterapiapalvelu edellyttää, että sinulla on käytössäsi verkkoyhteys ja laite, jolla voit lähettää ja vastaanottaa videokuvaa ja ääntä verkkoyhteyden kautta. Etäterapiaa varten tarvitset siis tietokoneen, tablettitietokoneen tai älypuhelimen. Etäterapian videoneuvotteluyhteys toimii parhaiten Firefox-selaimessa, joten se kannattaa asentaa valmiiksi ellei sitä ennestään ole laitteella. Huomaa, että videoneuvotteluyhteys ei toimi Microsoftin selaimella ollenkaan. Applen mobiililaitteilla videoneuvotteluyhteys toimii vain Safarin uusimmalla selainversiolla. Kuvan ja äänen taso riippuu laitteiston (etenkin mikrofonin ja kameran) ja verkkoyhteyden laadusta.

Yhteydenottolomake

Kiitos yhteydenotostasi!