top of page

Etäterapia

Therabit Ky tarjoaa  musiikkiterapiaa myös etäterapiana Kelan itäisen vakuutuspåiirin alueella kuntaryhmät 2, 3 ja 5.  Maksusitoumuksen saaminen Kelalta tai hyvinvointialueilta on valitettavan usein hankalaa ja hidasta. Kelalla voi olla käytännössä jopa vuoden viive hakemuksen toimittamisen ja päätöksen antamisen välissä.  Etäterapiapalvelu on tarjolla kaikille niille asiakkaille, joiden maksusitoumuksen antaja on sopimuksen perusteella sallinut etäterapian käytön.  Lisäksi etäterapia tarjoaa itse maksaville asiakkaille mahdollisuuden päästä terapiaan nopeasti ilman lääkärin lähetettä ja ilman Kelan tai hyvinvointialueen maksusitoumusta. 45 minuuttia kestävän etäterapia-ajan hinta itse maksaville asiakkaille on 75 euroa. Koska kyseessä on terveydenhuollon palvelu, hinta on arvonlisäveroton.

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, jonka kaikki kentät on täytettävä. Mikäli yhteydenotto ei johda terapiasuhteen syntymiseen, lomakkeella annetut tiedot hävitetään.

Yhteydenottolomakkeen lähettämisen jälkeen terapeutti ottaa sinuun  yhteyttä ja sopii ajanvarauksesta. Sinun tulee maksaa kukin sovittu terapiatunti etukäteen ennen sovitun terapiatunnin alkua. Yhteydenottolomakkeen lähetettyäsi saat maksuohjeet ja ohjeet, joiden avulla voit kirjautua palveluun, jossa terapiatunti pidetään sovittuna ajankohtana videoneuvotteluyhteyden kautta. Teknisesti etäterapiapalvelu edellyttää, että sinulla on käytössäsi verkkoyhteys ja laite, jolla voit lähettää ja vastaanottaa videokuvaa ja ääntä verkkoyhteyden kautta. Etäterapiaa varten tarvitset siis tietokoneen, tablettitietokoneen tai älypuhelimen. Etäterapian videoneuvotteluyhteys toimii parhaiten Firefox-selaimessa, joten se kannattaa asentaa valmiiksi ellei sitä ennestään ole laitteella. Huomaa, että videoneuvotteluyhteys ei toimi Microsoftin selaimella ollenkaan. Applen mobiililaitteilla videoneuvotteluyhteys toimii vain Safarin uusimmalla selainversiolla. Kuvan ja äänen taso riippuu laitteiston (etenkin mikrofonin ja kameran) ja verkkoyhteyden laadusta. Kuulokkeiden käyttö on suositeltavaa etäyhteyden teknisen laadun varmistamiseksi. 

Yhteydenottolomake

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page