top of page
IMG_2661.jpg

TYKY-KURSSIT

Bändikurssi

Maksuvälineet: Tyky-Online ja Tyky+

Ohjattu toiminnallinen musiikkityöpajakurssi, jossa lähtökohtana on itse tekeminen.


Ryhmän koko on 3 - 7 henkeä. Ryhmä toteutuu, mikäli riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu kurssille.


Kurssin hinta on 200 euroa /osallistuja. Kurssin kesto on noin 4 tuntia. Kurssin vetäjänä toimii musiikkiterapeutti, työnohjaaja FM Kari Riikkilä.


Kurssin toteutuspaikka: Therabit ky:n toimitilat, Kirkkotie 15, Pieksämäki


Ohjattu toiminnallinen musiikkityöpajakurssi voidaan toteuttaa myös työnantajan järjestämissä ja kustantamissa tiloissa korkeintaan 100 kilometrin päässä Therabit ky:n toimitiloista. Tällöin kurssin hintaan lisätään 200 euroa kaluston kuljetuskuluja.

Ryhmä tutustuu soittimiin ja tekee oman musiikkikappaleen. Kappale tallennetaan ja jokainen osallistuja saa valmiin kappaleen mukaansa cd-levyllä tai muistitikulla. Ryhmään osallistuminen ei edellytä keneltäkään ennakkovalmiuksia.


Ohjatun toiminnallisen musiikkityöpajakurssin lähtökohtana on työhyvinvoinnin edistäminen konkreettisen vuorovaikutteisen ryhmätoiminnan kautta. Työyhteisö on kuin bändi, jossa kaikilla soittajilla on oma roolinsa. Kun bändin jäsenet omistautuvat ja uppoutuvat toimintaan yhteisen tavoitteen hyväksi ja kuuntelevat myös toisia soittajia, soitto kulkee ja innostaa. Vastuunotto on sopivassa suhteessa toimintamahdollisuuksiin. Rento tunnelma edistää luovaa yhteistyötä. Hyvinvoivassa työyhteisössä ja yhteenhitsautuneessa bändissä avoimuus ja luottamus mahdollistavat myönteisen palautteen antamisen ja uskalluksen etsiä ratkaisuja eteenpäin suuntautuvalla tavalla. Bändissä uskalletaan myös kokeilla uusia asioita eli improvisoida. Luovuus, myönteisyys ja ratkaisukeskeisyys tuovat parhaat tulokset.

bottom of page