Uudet sivut, uusi blogi.

February 17, 2018

Tein entiset Therabit Ky:n kotisivut Applen iWeb-ohjelmalla. Se oli aikanaan hyvä ohjelma, mutta Apple lopetti sen tukemisen ja päivittämisen jo vuosia sitten. On tultu tilanteeseen, jossa sivujen päivittäminen iWebilla ei enää onnistu ja sivut näkyvät miten sattuu, jos näkyvät ollenkaan. Päädyin WiX:iin, koska siinä on saman oloista käyttäjäystävällisyyttä mihin olin tottunut iWebissa . Koska WiX:issa on valmiina blogiominaisuus, päätin aloittaa web-editorin vaihdon myötä uuden blogin. Tervetuloa siis seuraamaan uutta blogia, joka käsittelee musiikkiterapiaa, psykiatrista ja neurologista kuntoutusta ja niihin liittyviä aiheita!

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Kirkkotie 15, 76150 Pieksämäki

0400 313721

©2018 BY THERABIT KY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM